Bereikbaarheid

Onze B&B Het Kasteel is via de A1 vanuit Amsterdam of Amersfoort met de auto makkelijk te bereiken via de A6. Eenmaal op de A6 neemt u de eerste afslag Almere Poort. Onderaan de weg gaat u rechtsaf en bij de eerste stoplichten gaat u weer rechtsaf. Hierna houd u links aan en rijdt u de evenementendreef op. Na de 4de afslag gaat u linksaf de Heliumweg in. Deze weg vervolgt u en bij de moskee slaat u rechtsaf, (denk eraan dat u eerst de busbaan oversteekt). Bij de stoplichten direct rechtsaf weer de busbaan over en na ongeveer 150 meter heeft u de B&B aan de rechterzijde bereikt.


Komt u vanuit de richting Lelystad dan neemt u de afslag Muziekwijk / Literatuurwijk de N702 (ring). Houd rechts aan en onderaan de weg slaat u links af de Elementendreef op. Dan bij de 2 de afslag rechtsaf de Heliumweg in. Deze weg vervolgt u en bij de moskee slaat u rechts af. (denk eraan dat u eerst de busbaan oversteekt). Bij de stoplichten direct rechts af weer de busbaan over. Na ongeveer 150 meter heeft u de B&B aan de rechterzijde bereikt.


Komt u met de trein dan kunt u op station Almere Poort uitstappen en daar de bus pakken richting centrum en bij de halte Homerus kwartier oost stapt u dan uit. 

Haal en brengservice

Arriveert u per trein dan kunt u ons ook laten weten hoe laat u aan komt en dan halen wij u graag op.

Onze GPS coörddinaten zijn: 52.354416, 5.158587

Gratis parkeren.

 

Binnen loopafstand is er een openbare laadpaal voor uw elektrische auto aanwezig.