Opmerking: Alle beoordelingen zijn rechtstreeks afkomstig van Booking.com. en de recensies van Google.

                          Gemiddelde score  9,7

Kathrin uit Duitsland                  05-06-2023  10

 

Aangenaam verblijf in een persoonlijke sfeer

Het ontbijt op het terras is echt heerlijk. De gastheren zijn erg aardig en behulpzaam. Toen de trein het niet deed, werden we bij de volgende plaats opgehaald.

Borjas uit Venezuela                 17-05-2023  10

 

Alles was heel mooi. Gastheren waren attent op wat we nodig hadden. Ze besteden veel aandacht aan details en zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Alles was schoon en zeer vriendelijk. We werden hartelijk ontvangen en wat drankjes, snoep en nootjes waren voorzien. Zouden zeker terugkeren. We zijn dankbaar voor jullie gastvrijheid. Het is een beetje ver van het centrum maar zeer goed verbonden met het openbaar vervoer. Het was geen probleem.

Sven uit Nieuw Zeeland            14-05-2023   9

 

Harald uit Duitsland                   15-04-2023   9

 

Zeer gastvrij

Simone uit Engeland                 12-04-2023  10

 

Top plaats en geweldige gastheren! 100% aanbevolen plaats en geweldige gastheren! 100% aanbevolen

Echt top niveau aandacht voor details in alles wat je ziet, en voelt rond het huis. Hield van het super comfortabele bed, tuin, decoraties, en faciliteiten. Bovendien waren de gastheren ongelooflijk vriendelijk, gastvrij, gepassioneerd over wat ze doen, en erg aardig, waardoor we ons echt thuis voelden, maar dan in een kasteel. Bedankt voor het ontvangen van ons, en we komen graag een keer terug!
We vonden echt alles geweldig! Het enige waar we rekening mee moesten houden waren de treinen om terug te komen uit de stad tijdens de feestdagen. Dit beperkte onze nachtelijke plannen in Amsterdam/Almere, maar het was geen enkel probleem, omdat we echt hielden van de rust buiten de stad.

Yao uit Duitsland                        04–4-2023   10

 

Aardige gastheren. Goede waarde.

De gastheren zijn super vriendelijk. En we hebben twee keer ontbijt 🍳 bij ze besteld, wat geweldig was. Helemaal het geld waard.
Het is een beetje ver van het station en Amsterdam. Ik zou echter zeggen dat het voordeel opweegt tegen dit nadeel.

Maarten William uit Nederland    16-03-2023    7

Sébastien uit Belgie                  05-03-2023   9

 

Het kasteel is geweldig.
Zeer gastvrij, ondanks een andere taal. Google is zeer behulpzaam bij het vertalen. Het was geen belemmering om elkaar te begrijpen en het contact soepel te laten verlopen. De lunch is super, geen noodzaak om een maaltijd te plannen te dicht bij het gekozen tijdstip van de lunch. De ingrediënten zijn heerlijk en van zeer goede kwaliteit. Het is met smaak en liefde voor het werk aangelegd. Het is dicht bij Amsterdam met de auto, ongeveer 20 minuten. In almere zelf kunnen we naar een klein strand met toegang tot het water (in ieder geval in de komende maanden zal het water warmer zijn om ervan te genieten). De prijs is aantrekkelijk in vergelijking met Amsterdam zelf.
Alles was in orde.

Delphine uit Frankrijk               02-01-2023   10

 

We vonden het allemaal leuk. Onze gastheren Astrid en Wiebe zijn warm en vriendelijk. Hun kleine attenties doen je glimlachen. Wij bevelen dit echtpaar met plezier aan.

 

Ruben uit Nederland                20-11-2022   10

Joris uit Nederland                   13-11-2022    7

Heidrun uit Duitsland                 5-10-2022    10

 

Zoals de oude ridders sleut 🙂

Het B&B Kasteel is origineel en uitzonderlijk ontworpen. Buiten en in een kasteel. Zeer smaakvol en comfortabel ingericht. De twee gastheren zijn zeer vriendelijk en we keken elke dag uit naar het gevarieerde ontbijt op het dakterras. Er is echt alles wat je kracht geeft voor vandaag. Speciale verzoeken worden geaccepteerd en ingewilligd. Bedankt voor de heerlijke omelet, Astrid. De locatie is perfect, direct om de hoek is er een bushalte, het vervoer is voorbeeldig. Onze auto stond geparkeerd op zijn parkeerplaats tijdens ons hele verblijf in Almere.
Alles was geweldig, er is niets om over te klagen.

Ute uit Duitsland                          30-09-2022   9

 

Marria uit Nederland                    24-09-2022   7

 

Leuke vakantiemidweek rondom de Floriade

De ontbijten waren prima de luxe en werden steeds aangepast aan onze wensen. Bij mooi weer is het dakterras geweldig. Veel plezier gehad van handig uitvouwkaartje van de Floriade. Leuk dat je je er ‘ouderwetse’ LP’s kunt draaien: Blondie, Madness, … 🙂

Susan uit Duitsland                      12-09-2022    10

 

Geluidsopname in het kasteel
Het kasteel wordt door een familie gerund en dienovereenkomstig word je ook liefdevol ontvangen. Drankjes en eitjes zijn verkrijgbaar en ‘s avonds werden we zelfs verrast met een klein kaasplankje. We hadden het dakterras voor onszelf en bij het uitgebreide en luxe ontbijt werden we op ons verzoek door de vriendelijke katten van het huis gezelschap gehouden. Mijn persoonlijke hoogtepunt was de platenspeler plus platencollectie, waarmee mijn partner en ik de avond doorbrachten. Gewoon geweldig!!! 🙂 Natuurlijk moet de unieke inrichting hier ook genoemd worden.
Om te douchen moet je een trap af naar een gedeelde badkamer, wat misschien niet voor iedereen is weggelegd, maar voor ons woog de rest meer dan op.

Angelika uit Duitsland                    05-09-2022    10

 

Alles was geweldig rondom, of meer dan dat. Overtrof onze verwachtingen.

Nikolay uit Polen                            04-09-2022    10

 

Mooie en rustige kamer in een fascinerend Nederlands huis
Zeer vriendelijke gastheren. Ze ontvingen ons zeer vriendelijk en gaven ons een leuk cadeau – een bord Nederlandse kaas 🙂 Het gebouw ligt vlakbij de bushalte in Almere, een middelgrote stad in de buurt van Amsterdam. Het is een rustige plek zonder stress en lawaai. De kamer is gelegen op de top van het gebouw, met mooi uitzicht. Het is ingericht met oude en nieuwe elementen, maar voor mij waren de overblijfselen uit het verleden interessant. Een mooi terras maakt het mogelijk om een panoramisch uitzicht op de stad te hebben. Sterk aanbevolen!
Alles was in orde.

Evelyn uit Duitsland                       21-09-2022     10

 

Een plek waar je graag nog eens naar terugkeert.
Het ontbijt in deze B&B was een eenzaam hoogtepunt. We werden elke ochtend geserveerd op het aangrenzende, prachtige terras. De gastheren waren erg aardig en zorgden voor ons. We vonden Almere ook erg leuk.
We kunnen eigenlijk niets bedenken. Het feit dat we voor een douche, een verdieping lager, naar de badkamer van onze gastheren moesten, vonden we geen probleem.

Hans uit Nederland                         22-08-02022     8

Elżbieta Gwóźdź uit Polen              21-08-2022     10

Sonja uit Nederland                        21-08-2022     10

 

Ontvangst door de gastvrouw Ze zorgde ervoor dat we niets misten. De kamer met dakterras was compleet en mooi ingericht. Voor drankjes en hapjes en een heerlijk ontbijt wordt gezorgd. Een echte aanrader.

Emanuele uit Belgie                        16-08-2022      10

 

Een klein gezellig kasteel!!!
De gastvrijheid van onze gastheren, het ontbijt is koninklijk, de kamer is origineel met een koelkast gevuld om iets te drinken op het mooie terras. Gemeenschappelijke badkamer maar het bleek geen enkel probleem. Nogmaals dank aan Astrid en Wiebe!!!
niets te zeggen, het was perfect!!!

Antoinette uit Nederland                  10-08-2022      10

 

Geweldige b&b met vriendelijke eigenaren met een goede hygiëne.

 

 

Ramona uit Duitsland                       08-08-2022     10

 

Familiale sfeer met kleine extra’s
De aardige uitbaters van het kasteel hebben het kleinood met veel oog voor detail voor hun gasten klaargemaakt. Het ontbijt was uitgebreid, de extra’s erg leuk. Je voelde je onmiddellijk thuis. Het kleine dakterras kan gebruikt worden door de gasten.
Dat het ontbijt niet bij de prijs was inbegrepen, een nabestelling was weliswaar mogelijk en het was zeer goed, maar bij B&B verwacht je dat het bij de boeking is inbegrepen. Dus als je boekt, echt het de moeite waard.

Edi uit Zwitserland                             04-08-2022     9  

Roswitha uit Duitsland                       29-07-2022    10

 

Geweldig ontbijt, zeer rustige locatie. Er is maar één kamer met een fantastisch dakterras. De gastheren zijn uitzonderlijk aangenaam.

Benisa 106 uit Duitsland                     26-07-2022    10

 

We hadden een heel leuk verblijf. De verhuurders zijn erg meegaand. We vonden het geweldig dat er een kaasplankje was als welkomstgeschenk, evenals verschillende drankjes. Het terras is gewoon geweldig en je hebt een geweldig uitzicht. Het bed was erg comfortabel en alles was super schoon. Parkeren is op de straat voldoende beschikbaar dus je vindt er altijd wel een. Wij zouden heel graag nog eens terugkomen.

Femmie uit Nederland                        25-juli-2022    10

 

Kaasplankje bij aankomst, super uitgebreid ontbijt! ruime kamer, dakterras, gezellige tuin, zittend aan het water.

Mevr. uit Nederland                            23-07-2022     8

 

Goed verblijf op het dakterras.

Olivier uit Duitsland                             12–07-2022   10

 

Geweldig.

 

Alles! Maar vooral de twee geweldige en behulpzame gastheren Astrid en Wiebe. Nogmaals bedankt!

Anja uit Duitsland                                 29-06-2022    8

Jiri uit Zwitserland                                 28-06-2022   8

 

Vriendelijke gastvrouw, ongecompliceerd

Peter uit Duitsland                                 21-06-2022   9

 

De gastheren waren zeer attent. We werden verwelkomd met kleine versnaperingen en eten bij onze aankomst of na onze dagtocht. Op het grote dakterras ‘s morgens de eerste koffie drinken was een genot.

Christian, uit Duitsland                          17-06-2022   10

 

Alles was perfect….
Heerlijk ontbijt en altijd een snack en cappuccino.

 

Jürgen  uit Duitsland                             13-06-2022    9

Rüdiger  uit Duitsland                           12-06-2022     8

Alexander Mikhnyuk, uit Rusland         11-06-2022    10

Marina uit Duitsland                              28-06-2022    9

 

We hielden van het huis, dat is ingericht in de kasteelstijl. De gastheren deden er alles aan om ons verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De bedden waren zeer comfortabel.
Alles was geweldig.

Kg-Kg uit Duitsland                               21-05-2022   10

 

Zeer hartelijke ontvangst door de verhuurders. Het ontbijt was uitgebreid en smaakte vooral goed op het dakterras met zon.

Leonne uit Nederland                            09-05-2022   10

 

Het verblijf is uitstekend. Zoals aangegeven in de info van ‘Het Kasteel’ is er een gedeelde badkamer. Dit is de badkamer van de bewoners. Deze is goed onderhouden en schoon, dus geen probleem.

Evy Wees uit Belgie                              06-05-2022   10

 

Het was heerlijk! Lieve mensen, leuke kamer, alles was voorzien, parking voor de deur

Claudia uit Duitsland                             26-04-2022    10

 

Astrid en Wiebe zijn zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. De kamer was erg mooi ingericht, het bed was super comfortabel en er waren zelfs een paar traktaties.

Konrad uit Engeland                              25-04-2022    10

 

Echt mooie en schone kamer. Zeer comfortabel bed. Perfecte locatie. Paar minuten lopen naar de winkels en het treinstation. 15 minuten met de trein naar Amsterdam centrum. Prachtig uitzicht vanuit het raam voor grachten. Rustige straat, dus ‘s nachts geen geluiden. Gastgezin is erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt sterk aanbevolen.
Niets wat ik niet leuk vond. Alles was oke.

Imke uit Nederland                                 23-04-2022    10

 

De gastvrijheid en de ontvangst. Je wordt verwend. Het is een mooie schone B&B waar je heel goed wordt verzorgd.

Kimberly uit Nederland                           11-04-2022    10

 

De inrichting was fantastisch. Een geweldige mix van historie en modern.

Helma uit Nederland                               10-04-2022    9

 

prima overnachting gehad.

gastvriendelijkheid van de eigenaresse

 

 

Jana   uit Duitsland                                  05-04-2022     9

 

Zeer, zeer aardige gastheren. Vriendelijk en behulpzaam. Ze waren zeer geïnteresseerd en gaven veel ideeën over dingen die in de omgeving te doen waren. We zouden zeker weer komen.

Julius uit Italie                                          20-03-2022   10

 

alles was geweldig!! de woonkamer was super! het vertrouwen van de gastheer is erg warm en goed! tot in de puntjes verzorgd! drankjes, eten en snacks !! 10/10! een aanrader voor iedereen! het beste huis dat ik ooit heb gehad! als je maar kansen krijgt, kom dan zeker terug !!
 

Anoniem                                                  10-03-2022     9

 

zeer gastvrije ontvangst kasteel kamer leuk volledig in kasteelstijl ingerichte B&B. ik vond het bijzonder hoe gastvrij de eigenaresse was. Ik kon zo de trap af lopen om haar wat te vragen, allemaal geen probleem. Mijn fiets mocht achter het huis en werd ‘s avonds door de eigenaresse binnen in hun huis gezet “voor de zekerheid”. Bij de kamer zit een toilet en wastafel de douche deel je met de eigenaresse en haar man, maar “wij douchen om jou heen, je kunt dus gewoon douchen wanneer je wilt”. oh en het bed lag heel lekker, niet zo’n veel te zacht doorgezakt matras.

Susanne uit Duitsland                             08-03-2022      9 

 

Erg genoten van het verblijf. Zeer mooie en schone kamer. Voelde bijna als thuis.

Svetlana uit Israël                                    22-12-2021   10

 

Vriendelijk hotel. het personeel is erg goed. de kamer is op de derde verdieping. het is goed uitgerust.

Sabine uit Duitsland                                07-12-2021    10

 

Liefdevol ingerichte en gezellige flat. Zeer individueel met aandacht voor detail. Heerlijk, uitgebreid, gevarieerd ontbijt met vers fruit, eieren, yoghurt en zelfgebakken brood.

Maria uit België                                        31-10-2021    10

Moenja uit Nederland                               30-10-2021    10

 

Hartelijk en gastvrij ontvangen, er viel niets tegen.

Sandra uit Nederland                                23-10-2021     9

 

Etage is geweldig, alles erop en eraan. Je word compleet in de watten gelegd.

et ontbijt was heerlijk.

Erwin uit Nederland                                   21-10-2021     9

 

Heerlijke kamer met prima bed.

Super ontbijt met enorme variëteit, gewoon klasse.

Wolfgang uit Duitsland                               08-10-2021     7

Sarah  uit Nederland                                   27-09-2021    9

 

Absoluut een aanrader!

Het ontbijt was super en heel uitgebreid. Het feit dat we gebruik konden maken van de elektrische fietsen was een heel mooi extraatje. Astrid & Wiebe zijn heel vriendelijk en gastvrij.

Werner Belgie                                             26-09-2021    9

W. van Loon                                                24-09-2021   10

 

Mooie schone en rustige kamer, heel hartelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rioghnach   uit Ierland                                19-09-2021  10

David uit Belgie                                            13-09-2021  10

Anoniem                                                        12-09-2021  10

 

Heel hartelijk onthaal en prima accommodatie. Wastafel en toilet aanwezig aan de kamer. Dakterras vlak naast de kamer.

Was niets op aan te merken.

Monique uit Duitsland                                     29-08-2021  8

 

Een zeer stijlvol ingerichte kamer en vele kleine accenten maakten deze accommodatie iets speciaals.

Viroj                                                                 29-05-2021   10

 

 

Voortreffelijk

Jolien                                                              23-04-2021   10                                                   

 

Voortreffelijk

Çağla                                                             18-02-2021    10

 

Schone, stille en goede ligging, aardige mensen en warme gastvrijheid! Ik raad het hartelijk aan!

 

Gerda                                                            29-11-2020     10

 

Ontbijt heerlijk, ruime variatie. Gastvrouw attent en gastvrij, Locatie: creatief, stijl passend bij de naam.

Had niet beter gekund! Parkeergelegenheid in woonwijk, goed te vinden.

 

 

Michiel Uijl                                                     13-08-2020     10

Anoniem uit Duitsland                                   09-08-2020     10

 

Droomachtige korte vakantie
Hij is een vrije huiseigenaar die ook vertrouwd is met de Duitse taal. Mooi dakterras met grote hangmat. Rustig gelegen met een mooi uitzicht en een hondenstrand op slechts 5 minuten afstand met de auto.

Oksana uit de Oekraine                               06-08-2019     10

 

Mooi!!!  Deze plek is de beste keuze als u comfort, flexibel en behulpzaam personeel wilt hebben en ook een zeer rustige en vredige plek! Als u wilt weten wat de stijl van het Nederlandse leven is, dan bent u hier! Wij waarderen al deze zorgzame en positieve sfeer, we komen de volgende keer zeker terug in de B&B Het Kasteel. Ik wens jullie het allerbeste, met deze instelling zie ik een zeer voorspoedige toekomst!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Patrick uit Duitsland                                      11-06-2019     7.1

 

Zeer goede mensen waren erg aardig!

David uit Het Verenigd Koninkrijk                 15-09-2019     10

 

Voortreffelijk!

Dominik uit Duitsland                                    01-06-2019     9.2

 

Fantastisch

Anoniem uit Duitsland                                  23-06-2019     10   

 

Alles was super, zeer vriendelijk personeel. De kamer was goed schoon.

Laura en Nidhal uit Frankrijk                        06-07-2019     10

 

Echt Top !!! We werden heel goed ontvangen, erg aardig en kregen alle aandacht van de gastheer. De kamer was erg mooi en schoon! plus een balkon met uitzicht op de omgeving. Kleine snacks waren beschikbaar. Ik raad deze kamer aan !!! Erg blij dat ik een nacht op deze plek heb doorgebracht. Volgende keer zullen we hier terugkomen. Top top top . 

Maria uit Nederland                                      07-06-2019     10 

 

 

De hartelijke ontvangst en het aanbod om ons op te halen bij het restaurant. Ook het plakken van mijn achterband kon gewoon op het terras gebeuren. Prima locatie